Tiny Furniture

Genre: Komedie, Drama, Kærlighed
Længde: 98 minutter
Sprog: engelsk
Undertekster: Dansk

22-årige Aura vender hjem til hendes kunstnermor, TriBeCa, med følgende: en ubrugelig uddannelse inden for filmteori, 357 hits på hendes Youtube-side, en kæreste, der har forladt hende for at finde sig selv på Burning Man, en døende hamster og halen mellem benene.

Heldigvis er hendes kaotiske bedste barndomsven aldrig flyttet hjemmefra, og der er lurer romantiske muligheder (som måske ikke er så smarte) lige rundt om hjørnet. Aura giver hurtigt slip på sine liberale kunstnerbyrder i det gamle/nye liv: et værtindejob uden fremtid, patetiske kunstudstillinger i Brooklyn, konkurrencer mod hendes fænomenale teenagesøster og desperat sex i et enormt metalrør. Aura er omgivet af alt det, hun kunne blive, men vil egentlig bare have, at nogen skal fortælle hende, hvem hun er.

TINY FURNITURE er en sand amerikansk indie-perle fyldt med humor og et skarpt portræt af de frustrerende og komplicerede tidspunkter hvor man føler at man kunne blive hvad som helst, men i virkeligheden samtidig føler sig som ingentin


Originaltitel: Tiny Furniture
INSTRUKTØR: Lena Dunham
MEDVIRKER: Lena Dunham, Laurie Simmons, Grace Dunham
PRODUKTIONSLAND: USA
Årstal: 2010

 

 

 

 
Tiny Furniture.jpg