God's own Country

Genre: Drama, Kærlighed
Længde: 104 minutter
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk

GOD'S OWN COUNTRY har høstet flotte anmeldelser verden over og har deltaget ved flere prestigefyldte filmfestivaler; heriblandt Berlin Film Festival og ikke mindst Sundance Film Festival i 2017, hvor filmen også vandt prisen for bedste instruktion.

Johnny (Josh O’Connor) er en ung fårefarmer fra Yorkshire, der er følelsesmæssigt ude af balance. Han dyrker tilfældig sex med en fyr fra landsbyen og drikker sig helt bogstaveligt i hegnet om natten, men når dagen gryr, må han mande sig op og tage vare på familiens gård.
Hans far er delvist lammet efter et hjerteanfald og sammen med sin bedstemor, er de ene om at drive farmen. Da læmmeperioden nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter derfor den unge rumæner Gheorghe (Georgie) (Alec Secareanu). Den nye mands ankomst får Johnny til at se sig selv dybt i spejlet, men han bebrejder i første omgang Gheorghe det, han ser.
Følelserne sidder helt ude på tøjet, men langsomt tvinges kilen indad og begge de unge mænd, især Johnny, må betragte sig selv i et ganske anderledes lys.

Filmen er instrueret af den debuterende Francis Lee delvist baseret på hans egen livshistorie.


Originaltitel: God's Own Country
INSTRUKTØR: Francis Lee
MEDVIRKER: Josh O'Connor, Gemma Jones, Harry Lister Smith
PRODUKTIONSLAND: Storbritannien
Årstal: 2017

 

 

 

 
Gods own Country.jpg